Medio oktober willen wij graag een educatieve trip maken naar de Porsche fabriek en het Porsche museum in Stuttgart. Om te inventariseren of er voldoende interesse is sturen wij u hierbij alvast een voorproefje van het programma door. Laat u ons per omgaande weten of u meegaat?

Programma

Met eigen vervoer reist u af naar Stuttgart, alwaar u vanaf ca. 15.00 uur kunt inchecken in Hotel Steinberger Graf Zeppelin. U verblijft daar op basis van logies en ontbijt. Dit hotel is zeer centraal gelegen, waardoor u gemakkelijk het centrum inloopt. We hebben een gezamenlijk diner gepland rond 18.00 uur in het Italiaanse restaurant Oggi. Dit diner nemen wij voor onze rekening.

De volgende dag staat het bezoek aan de Porsche fabriek op het programma. We beginnen in de ochtend eerst met een bezoek aan het museum. Daarna zullen we een uitgebreide lunch nuttigen in het bijbehorende Restaurant Christophorus. Vervolgens staat om 14.00 uur de begeleide rondleiding door de fabriek op het programma. Deze rondleiding duurt ca. 2 uur.

Er geldt een maximum van 30 deelnemers. Deelname is onderdeel van het RETM educatieve programma en telt daarvoor mee.  U kunt eventueel een introducee meenemen. Dit dient wél een vak-/branchegenoot te zijn.

Data en kosten

Er zijn 2 mogelijke data:

Donderdag 12 en vrijdag 13 oktober 2017 € 325 per persoon
Zondag 15 en maandag 16 oktober 2017 € 265 per persoon

Bij bovenstaande kosten zijn inbegrepen de hotelovernachting, het ontbijt, een uitgebreide lunch bij de Porsche fabriek en alle drankjes . Kosten dienen vooraf betaald te worden.

Gaat u ook mee?

Graag horen wij of wij uw naam kunnen noteren voor dit enerverende uitstapje naar Stuttgart en naar welke datum uw voorkeur uitgaat.

U kunt via een formulier op onze website uw keuze maken en uw reactie geven. Klik hier voor het formulier of klik op de button “aanmelden”  hiernaast.

Eventueel kunt u ook een bericht sturen naar brigitte.thijssen@retm.nl.